pop, recensie

Soho Preachers: theatrale wave-pop om in te verdrinken


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function split() in /home/theoploe/public_html/wp-content/plugins/another-soundcloud-quicktag/another-soundcloud-quicktag.php:60 Stack trace: #0 /home/theoploe/public_html/wp-includes/shortcodes.php(325): soundcloud_shortcode(Array, Array, 'soundcloud') #1 [internal function]: do_shortcode_tag(Array) #2 /home/theoploe/public_html/wp-includes/shortcodes.php(199): preg_replace_callback('/\\[(\\[?)(soundc...', 'do_shortcode_ta...', '<p>Ooit, begin ...') #3 /home/theoploe/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(286): do_shortcode('<p>Ooit, begin ...') #4 /home/theoploe/public_html/wp-includes/plugin.php(208): WP_Hook->apply_filters('<p>Ooit, begin ...', Array) #5 /home/theoploe/public_html/wp-includes/post-template.php(247): apply_filters('the_content', 'Ooit, begin jar...') #6 /home/theoploe/public_html/wp-content/themes/ryu/content.php(49): the_content('Continue readin...') #7 /home/theoploe/public_html/wp-includes/template.php(724): require('/home/theoploe/...') #8 /home/the in /home/theoploe/public_html/wp-content/plugins/another-soundcloud-quicktag/another-soundcloud-quicktag.php on line 60