creatieve industrie, dance, kritiek, kunst, pop

Duitslandreis halte #1: over Kompakt, Wolfgang Voigt en veel Kölsch

“Er was techno en daarna was er techno”, legt Wolfgang Voigt geduldig uit aan de Engelse journalist John Doran, die maar blijft doorvragen over de dood van techno. De Braziliaanse radiomaakster Paola Antony kijkt haar ogen uit in de platenwinkel. Ze klampt me aan. “Wat moet ik nou kopen om meteen een goede indruk te hebben van Kompakt?”, vraagt ze vertwijfelt. Ik raad haar de laatste edities van Kompakt Total en Pop Ambient aan. En ja, ik kan het niet laten, ook het debuut van Mohn moét ze eigenlijk hebben. Voigt is de vertwijfeling nabij: “Eh, eigenlijk is de winkel op maandag dicht hoor.”

Lees verder bij frnkfrt.

Standard

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.